PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک سوالات starsat 9797 hd



parsa20
04-03-2012, 09:44
سلام. مدیران عزیز این تاپیک ر انبندید. مرسی:sdm32@se (61):

parsa20
04-04-2012, 18:25
سلام. کانال 3 موقع پخش فوتبال کدمیشه و بازنمیشه چکار کنیم؟فقط صدا داره؟

amir_herfeh
04-26-2012, 16:23
فعال کردن دانگلf1+111
دادن کد دستیf1+333
فعال شدن پچ کدهاf1+000

vahid6630
04-26-2012, 20:40
سلام. کانال 3 موقع پخش فوتبال کدمیشه و بازنمیشه چکار کنیم؟فقط صدا داره؟

دستگاه خود را پروگرام نمایید

و سافتکم انتقال دهید

ABOTALEB
04-28-2012, 00:58
سلام يه برنامه براي رسيور استارست فول اچ دي 9797بزاريد كه كانالهاي ماهواره سايروس pg وpbروباز كند باتشكر ابوطالب

mossa12
07-17-2012, 13:35
سلام دوست عزیز ایا میشه با رسبوراستارست9797hdبه wifiوصل شد
متشکرم

mazb
08-17-2012, 22:17
با سلام
نحوه كد دادن دستي به رسيور 9797 full hd به چه صورت است؟

sat6sat
08-17-2012, 22:25
با سلام
نحوه كد دادن دستي به رسيور 9797 full hd به چه صورت است؟

درود

دکمه f1+3 با هم بزنید جدول کد دهی باز میشه توجه کنید سعی کنید رو هر شبکه که میخواین کد بدین برید سپس این کار رو انجام بدین موفق باشید

sat6sat
08-17-2012, 22:27
سلام يه برنامه براي رسيور استارست فول اچ دي 9797بزاريد كه كانالهاي ماهواره سايروس pg وpbروباز كند باتشكر ابوطالب

درود

اخرین نرم افزار رو انتقال بدین سپس خودتون کد را دستی وارد کنید برای این کا روی شبکه برید دکمه f1+3 رو بهم بزنید جدول باز میشه



سلام دوست عزیز ایا میشه با رسبوراستارست9797hdبه wifiوصل شد
متشکرم

درود

خیر دوست عزیز

mnajaran54
08-19-2012, 16:40
شبكه ورزش رو در 2100hd چجوري فعال كنم. مرسي

mohammadrer
10-28-2012, 20:41
با سلام 9797hd
قدرت و کیفیت سیگنال تمام فرکانس ها و ماهواره ها رو 89 نشون میده میخواستم ببینم مشکل داره یا مدلشه ؟
این رسیور منویی که کل کد ها رو نشون بده نداره؟
برنامه جدید و سافتکم ریختم ولی انگار وارد نمیشه با کد دستی شبکه ها رو باز کردم؟

mohammadrer
11-02-2012, 23:58
با سلام 9797hd
قدرت و کیفیت سیگنال تمام فرکانس ها و ماهواره ها رو 89 نشون میده میخواستم ببینم مشکل داره یا مدلشه ؟
این رسیور منویی که کل کد ها رو نشون بده نداره؟
برنامه جدید و سافتکم ریختم ولی انگار وارد نمیشه با کد دستی شبکه ها رو باز کردم؟

کسی نیست راهنمایی کنه ؟

le0_1O
11-03-2012, 00:16
با سلام 9797hd
قدرت و کیفیت سیگنال تمام فرکانس ها و ماهواره ها رو 89 نشون میده میخواستم ببینم مشکل داره یا مدلشه ؟
این رسیور منویی که کل کد ها رو نشون بده نداره؟
برنامه جدید و سافتکم ریختم ولی انگار وارد نمیشه با کد دستی شبکه ها رو باز کردم؟
دوست عزیز این رسیور مدلش همینجوریه که کیفیت سیگنال رو 89 نشون میده...من این رسیور رو نداشتم ولی اگه مثل استارست 2000 باشه با زدن دکمه های f1 و 333 میتونی کدها رو به صورت دستی وارد کنی

sozuki
11-06-2012, 17:09
سلام
کسی میدونی خروجی برق پاور استارست9797 اچدی چند هست؟
با تشکر

meysam 108
11-09-2012, 15:34
سلام یه 9797 hd دارم که بعد از انتقال فایل بوت از طریق usb داره جلوی دستگاه h چشمک میزنه وبه هیچ وجه با لودر ابگرید نمشه کسی میتونه کمک کنه؟

soorchah
11-10-2012, 14:25
با سلام دادن کد دستی بیس به استارست 9696اچ دی به چه صورته

Mr.EL po
11-20-2012, 10:15
سلام
کسی میدونی خروجی برق پاور استارست9797 اچدی چند هست؟
با تشکر

درود بر شما
12 ولت عزیزم

Mr.EL po
11-20-2012, 10:22
با سلام 9797hd
قدرت و کیفیت سیگنال تمام فرکانس ها و ماهواره ها رو 89 نشون میده میخواستم ببینم مشکل داره یا مدلشه ؟
این رسیور منویی که کل کد ها رو نشون بده نداره؟
برنامه جدید و سافتکم ریختم ولی انگار وارد نمیشه با کد دستی شبکه ها رو باز کردم؟

درود بر شما
وقتی سافتکم میزنید حتما باید f1+111 رو بزنید و بذارید روی حالت twin یا network که سافتکمتون عمل کنه
موفق باشید

Mr.EL po
11-20-2012, 10:52
سلام يه برنامه براي رسيور استارست فول اچ دي 9797بزاريد كه كانالهاي ماهواره سايروس pg وpbروباز كند باتشكر ابوطالب


شبكه ورزش رو در 2100hd چجوري فعال كنم. مرسي

درود بر شما
به لینک زیر رفته و سافتکم رو دانلود کنید و به رسیورتون منتقل کنید
http://www.sat2hd4.org/showpost.php?p=242319&postcount=7
وقتی سافتکم میزنید حتما باید f1+111 رو بزنید و بذارید روی حالت twin یا network که سافتکمتون عمل کنه
موفق باشید

alireza28
12-22-2012, 00:04
باسلام

ببخشید من یه رسیور 2100 فول اچ دی دارم وقتی از پشت خاموش وروشن میکنم چندتا از شبکه هام کم میشه و شبکه های اخر پاک میشه لطفا راهنمایم بکنید ممنون

((-_-7khat-_-))
12-22-2012, 01:01
باسلام

ببخشید من یه رسیور 2100 فول اچ دی دارم وقتی از پشت خاموش وروشن میکنم چندتا از شبکه هام کم میشه و شبکه های اخر پاک میشه لطفا راهنمایم بکنید ممنون



درود


اطلاعات آیسی فلش ویرسی شده و فلش قادر به ذخیره کردن اطلاعات نیست .

از آخرین ورژن مربوطه استفاده سپس ریست کارخانه کنید اگر مشکل برطرف

نشد باید ببرید نزد تعمیرکار رسیور را فلش کنه .

kazembaloch
12-30-2012, 13:01
باسلام؛اگه میشه قیمت اصلی رسیور9797اچ دی رو بگین؛باتشکر

david2yazd
12-31-2012, 12:05
نحوه كد دادن دستي به رسيور SR2100 full hd به چه صورت است؟

david2yazd
01-04-2013, 13:48
هیچکی نیست جواب بده ضمنا وقتی کلیدf1+333رومیزنم عمل نمی کنه

محمد6630
01-04-2013, 16:15
هیچکی نیست جواب بده ضمنا وقتی کلیدf1+333رومیزنم عمل نمی کنه
دوست من نحوه کد دهی دستی به دستگاه 2100و2000 f1+333هست اگر عمل نمیکنه ریست کن یه بار دستگات رو. اگر بازهم عمل نکرد باید پروگرامش کنی موفق باشید

محمد6630
01-04-2013, 16:17
باسلام؛اگه میشه قیمت اصلی رسیور9797اچ دی رو بگین؛باتشکر
سلام بستگی داره کدوم شهر باشه

vahid13333
03-03-2013, 17:46
اقا چگونه سافكم رو به استارسد 2100 بريزيم من برنامه 1.24 ريختم و بر روي كانال هاي كارتي رفتم f1+333 ولي عمل نكرد مشكل از كجاست بعد سافكم رو با فلش به ريسور مي خوام بريزم دستگاه نميشناسه

vahid6630
03-03-2013, 23:17
اقا چگونه سافكم رو به استارسد 2100 بريزيم من برنامه 1.24 ريختم و بر روي كانال هاي كارتي رفتم f1+333 ولي عمل نكرد مشكل از كجاست بعد سافكم رو با فلش به ريسور مي خوام بريزم دستگاه نميشناسه

کار شما درست است

f1 بعدش 333 به راجتی جواب میدهد

arman_persia
03-04-2013, 08:31
هیچکی نیست جواب بده ضمنا وقتی کلیدf1+333رومیزنم عمل نمی کنه
منم با نرم افار های جدید نمیتونم با کد f1+333 باز کنم.
با f1+147 باز میشه!

vahid13333
03-04-2013, 10:16
سافكم نميشه ريخت ديگه كد دستي نديم

rezaly
03-18-2013, 00:04
s

vahid6630
03-19-2013, 18:31
منم با نرم افار های جدید نمیتونم با کد f1+333 باز کنم.
با f1+147 باز میشه!


شما بعد از انتقال نرم افزار باید ریست فکتوری نمایید

saghidell
03-28-2013, 12:14
سلام نحوه دادن کد دستی روی رسیور 9696hd چجوریه؟ با f1+333 کار نمیکونه

ebrahim3
04-10-2013, 22:27
سلام .
من ریسیور sr 2100 hd دارم تویکی از این سایت ها فایل بوت دیدم گرفتم و ریختم توریسیور بعد از اون دیگه هیچ برنا مه ای نمی گیره خطا میده بالودر هم امتحان کردم بازم نشد ممنون میشم راهنماییم کنید.

david2yazd
04-16-2013, 10:58
سلام من ریسیور sr2100hdدارم چه جوری میتونم اونو به اینترنت وصل کنم لطفا راهنماییم کنید:2dfj[--05d (8):

sat6sat
04-16-2013, 11:51
سلام من ریسیور sr2100hdدارم چه جوری میتونم اونو به اینترنت وصل کنم لطفا راهنماییم کنید:2dfj[--05d (8):

درود

رسیور شما این قابلیت رو نداره برای باز کردن شبکه دانگل اینترنتی و دانگل ماهواره ای میتونید براش تهیه کنید

hasti1389
05-29-2013, 16:24
سلام من یه رسیور 9797اچدی دارم که برای بازکردن شبکه3و ورزش باید نرم افزار جدید میریختم روش تا کد دیستیش فعال بشه امامتاسفانه نه از طریقusbونه بالودر هیچکدام نرم افزار قبول نمیکنه ازطریقusbوقتی روی نرم افزار اوکی میکنی اخطار میده چکار کنم لطفاراهنمائیم کنید

sat6sat
05-29-2013, 17:23
سلام من یه رسیور 9797اچدی دارم که برای بازکردن شبکه3و ورزش باید نرم افزار جدید میریختم روش تا کد دیستیش فعال بشه امامتاسفانه نه از طریقusbونه بالودر هیچکدام نرم افزار قبول نمیکنه ازطریقusbوقتی روی نرم افزار اوکی میکنی اخطار میده چکار کنم لطفاراهنمائیم کنید

درود از ورژنهای قدیمی استفاده کنید

hasti1389
05-29-2013, 18:36
بازم نشدورژن1.5روباز قبول نکرد. چجوری فلاشش کنم .اخه لودر فایل فلش روقبول نمیکنه

((-_-7khat-_-))
05-29-2013, 19:15
بازم نشدورژن1.5روباز قبول نکرد. چجوری فلاشش کنم .اخه لودر فایل فلش روقبول نمیکنه


درود


اگه فایل فلش رو با لودر بزنید آیسی فلش خواهد سوخت .

باید با دستگاهی بنام پروگرامر رسیور رو فلش کنید . نه با لودر فلش کردن کار تعمیرکارهست.

hasti1389
05-29-2013, 20:06
یعنی هیچ جورنمیشه بانرم افزارحلش کرد.مشکل من فقط باز کردن شبکه ورزش هستش.اخه کد دستیش فعال نیست میخوام نرم افزارجدید بریزم تابدونم کددستی بهش بدم باسافتکم هم باز نشدن.اگه راه حلی داره لطفا کمکم کنید

Mr.EL po
05-30-2013, 09:10
یعنی هیچ جورنمیشه بانرم افزارحلش کرد.مشکل من فقط باز کردن شبکه ورزش هستش.اخه کد دستیش فعال نیست میخوام نرم افزارجدید بریزم تابدونم کددستی بهش بدم باسافتکم هم باز نشدن.اگه راه حلی داره لطفا کمکم کنید


درود
خوب نرم افزار بریزید و ابدیت کنید تا پچ فعال بشه بتونید کد بزنید

hasti1389
05-30-2013, 16:31
مشکل من هم همینه که نرم افزار قبول نمیکنه درصفحات قبل میتونین مشاهده کنین پیغام هامو.اینقدر دیگه مبتدی نیستم که ندونم باید با نرم افزار اپدیتش کنم تا پچ فعال بشه

Mr.EL po
06-02-2013, 08:33
مشکل من هم همینه که نرم افزار قبول نمیکنه درصفحات قبل میتونین مشاهده کنین پیغام هامو.اینقدر دیگه مبتدی نیستم که ندونم باید با نرم افزار اپدیتش کنم تا پچ فعال بشه

همانطور که همکار هام گفتند باید فلش بشه .به یه تعمیر کار حرفه ای مراجعه کنید تا مشکلتون رو حل کنند

shahin327
06-21-2013, 13:45
سلام دوستان من يه رسيور استارست 9696hd فول اچ دي دارم روی بوت مانده
لطفا فایل بوت برام من بزاری
یا چکارش بکنم
ممنون میشم کمکم بکنید